jueves, 18 de diciembre de 2014

Una decisió personal per a un projecte col·lectiu



Malgrat el que s'haja pogut insinuar des d'alguns mitjans i algunes fonts malintencionades, la decisió de concórrer a les primàries en la Coalició Compromís és una decisió exclusivament personal i no producte de conspiracions internes, o moviments dirigits per gents fosques en l'ombra dels partits que formen part de la coalició. Tot ha sigut molt més simple, cada persona ha pres la decisió i s'ha presentat, no hi ha més. Es creu el lladre que tots són de la seua condició.

Ahir a la vesprada es va celebrar una assemblea de Compromís per València per a parlar de com anem a desenvolupar la campanya de primàries, del cronograma, del programa i es va realitzar la presentació dels precandidats i les precandidates.

Conformem un equip molt divers, heterogeni i plural i és possible que la llista que presentarà Compromís per València per a les eleccions del pròxim mes de maig a l'Ajuntament de València, siga la que millor represente a la societat valenciana per la multiplicitat d'identitats i sensibilitats que representem. És el reflex de la diversitat i la pluralitat que representa Compromís.

Si poguérem parlar d'aquest equip com un nosaltres, podríem dir que som gent amb llarga experiència en gestió municipal, amb una llarga trajectòria en el moviment veïnal, que ha treballat en els seus barris, que coneix València i les seues necessitats, persones del moviment del 15M, del moviment LGTB, de l'ecologisme, del feminisme, del món acadèmic, de la cultura, del valencianisme, de l'educació… però sobretot som persones treballadores, honestes, compromeses amb la igualtat i que creiem en una altra manera de fer política. Som ciutadanes i ciutadans conscients que el pròxim mes de maig ha de produir-se un canvi polític contundent que retorne a la societat la il·lusió i l'optimisme i que recupere la confiança en la classe política.

Ara comencem el procés de primàries que culminarà amb les votacions els dies 28, 29, 30 i 31 de gener, en el qual qualsevol persona major de 16 anys podrà inscriure's per a participar.



Solament has d'entrar en https://compromis.net/primaries/ i apuntar-te en el cens per a poder votar.


No hay comentarios: